Leading the game
Leading the game
May 12, 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία: «ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» και τον διακριτικό τίτλο «INTRALOT INTERACTIVE»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία:
«ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ»
και τον διακριτικό τίτλο
«INTRALOT INTERACTIVE»
Γ.ΕΜ.Η. 123845399000
σε Τακτική Γενική Συνέλευση


Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την τριακοστή (30η) Ιουνίου του 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας που βρίσκονται στον Μαρούσι Αττικής, Πρεμετής 3, για να συζητήσουν και να λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (I.F.R.S.) της εταιρικής χρήσης από 01.01.2015 έως 31.12.2015, έπειτα από ακρόαση των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου περί των πεπραγμένων της ως άνω χρήσης και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή και λήψη απόφασης για τη διάθεση των κερδών της χρήσης.

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη διαχείριση της Εταιρείας, τις οικονομικές καταστάσεις κατά την υπό κρίση εταιρική χρήση (01.01.2015-31.12.2015).

3. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 01.01.2016 - 31.12.2016 και καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Ανακοίνωση σύμφωνα με το άρθρο 18 παρ. 7 του ΚΝ 2190/1920 στους μετόχους περί αντικατάστασης παραιτηθέντος μέλους του Δ.Σ.

5. Παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές της εταιρείας να μετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια ή στην διοίκηση άλλων συνδεδεμένων κατά την έννοια του άρθρου 42 ε’ του Κ.Ν. 2190/1920 εταιρειών.

6. Έγκριση, σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920, συμβάσεων προσώπων που εμπίπτουν στο άρθρο αυτό με την Εταιρεία ή με νομικά πρόσωπα ελεγχόμενα από αυτήν.

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην πιο πάνω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Καταστατικού της Εταιρείας πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ορισθείσα για τη συνεδρίαση της Συνέλευσης, τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα που εδρεύει στην Ελλάδα. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της εταιρείας και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών, καθώς και τα τυχόν πληρεξούσια έγγραφα.

Μαρούσι, 14 Μαρτίου 2016
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Downloads

Title Description Download

prosklhsh-gia-tgs

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία: «ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» και τον διακριτικό τίτλο «INTRALOT INTERACTIVE»

Download file
Agenda
Agenda
INTRALOT Interactive takes part in all major international gaming events and plays an active role in the gaming community while contributing decisively to the future development of the sector.
more »
EL Industry days
EL Industry days
INTRALOT team will be happy to see you at Marrakesh on 30 May – 1 June 2016.
more »
Intralot
The leading supplier of integrated gaming and transaction processing systems, innovative game content, sports betting management and interactive gaming services to state-licensed gaming organizations worldwide.
more »